BALIKESİR / EDREMİT - İstiklal İlkokulu

Mrt

Diş Hekimi Demet Zeliha ARSLAN okulumuz öğrencilerine 'Ağız Diş Sağlığı ve Diş Fırçala Teknikleri' hakkında bilgiler verdi.

Mrt

Nis

Bir yumakla başlayacak her şey.Hedef kitlemizin geleceğini şekillendirecek, temel yeterliliklerine katkı sağlayacak becerilerle çocuklarımızın günlük yaşamına,özbakım ve sorumluluk alma becerilerine,topluma ait olma ve paylaşım yapma isteğine,ailesi ve akranlarıyla arasında kuracağı oyun ve iletişim becerilerine ,mantıksal ve matematiksel düşünme becerilerine,dikkat,zihin ve kas koordinasyonu açısından gelişim göstermelerine,farklı düşünme ,hayal etme,keşif ve sanatsal tasarımla kendini ifade etmesine rehberlik ederek öğrencilerimizin bilişsel,sosyal ,fiziksel,psikolojik ve duygusal gelişimine katkı sağlamayı ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanmayı hedefliyoruz.